Interim Intelligence

Ondersteuning bij Content creatie

Content is het geheel aan informatie dat een organisatie middels communicatie op haar omgeving wil overbrengen (bron: www.encyclo.nl). Content marketing is het creëren of publiceren van (branded) content met als doel een relatie aan te gaan of te onderhouden met een bestaande of potentiële doelgroep.

Geen tijd of kennis voor content creatie?

Content marketing is voor veel marketeers een speerpunt. Maar zelf content creëren is best ingewikkeld. Niet iedereen kan een artikel of whitepaper schrijven, een blog bijhouden of een contentkalender maken voor een Facebookpagina of een online community. En waar haal je materiaal vandaan? Welke bronnen zijn interessant en hoe richt je systemen zo in dat je relevante informatie snel en overzichtelijk binnen krijgt? Kortom, soms is het verstandig content creatie uit te besteden aan een gespecialiseerde partner.

Wij schrijven artikelen, publiceren whitepapers, helpen bij het maken van brochures, factsheets en webteksten, en we voeden communities met relevante en actuele informatie. Soms leveren we éénmalig content aan. Maar voor veel klanten leveren we wekelijks of maandelijks materiaal aan.

Social media updates

Soms hebben organisaties behoefte aan materiaal of updates voor hun social media kanalen omdat ze zelf niet de tijd of inspiratie hebben. Wil je volgers of fans betrokken krijgen en houden, dan is regelmatig communiceren een must, evenals het snel reageren op vragen, klachten of suggesties.

Bronnen voor actuele content creatie

We besteden veel tijd aan het vergaren en up-to-date houden van onze kennis zodat we eigenlijk nooit om materiaal verlegen zitten. Maar we beschikken ook over diverse tools om het wereldwijde web te monitoren over hetgeen speelt rondom organisaties en thema's. Zo kunnen we inspelen op actuele ontwikkelingen en trends bepalen.

Onze ervaring en tools zetten we graag in voor onze klanten. Hulp nodig bij content creatie (éénmalig, tijdelijk of structureel)? Neem contact op.