Interim Intelligence

Marketing op maat

We hebben een aantal standaard diensten op het gebied van online media, zoals content creatie en social media activiteiten .

Ondersteuning op afroep

Maar misschien wil je gewoon eens een sparringpartner om te sparren over mogelijkheden om je bedrijf online beter zichtbaar te maken. Of wil je zelf met online media aan de slag maar vind je het lastig om te bepalen welke informatie of welke verhalen je online moet delen, en waar je die informatie vandaan haalt. Misschien zoek je hulp om een monitoringsysteem op te zetten, of je informatiekanalen handig in te richten? Wil je gewoon eens 1-op-1 getraind worden? Of zoek je een frisse blik of wat creativiteit om een nieuw concept vorm te geven? We denken graag met je mee.

Rent a marketeer

Je kunt ons zien als een extern brein dat je raadpleegt of inhuurt. Wij werken dagelijks aan het up to date houden van onze kennis en het doorvertalen van deze kennis naar de praktijk van onze klanten.

Offerte

Wil je een project met ons doen dan ontvang je altijd van tevoren een offerte zodat je precies weet wat je kwijt bent. Geen verrassingen achteraf dus. Meer weten? Neem contact op.